AVAAMATON [GameCube] The Legeng Of Zelda[PAL EU] Collectors Editon [NINTENDO REPÄISY LIUSKALLA]

Otsikon mukainen peli gamecubelle, voi jo sanoa että suht harvinainen tämä korkkaamaton collectors edition EU PAL versio ninska rip stripillä, ellei viimeisiä. Itse en ole kehdannut avata vaikka alkuun piti hankkia taas koko zelda hoito cubelle. Muovit muutenkin uuden sileät, naarmuttomat ja ilman repeämiä.

Mukana saat huolella pakatun muistinkortin cubelle 32mb tarpeettomana itselle. kysyä saa jne jos jotain. Kuvia saa joka kulmalta ja yksityiskohdasta!Mitä hintoja kattelin niin ei yksikään paketoitu nintendo stripillä varustettu yksilö ollut alle 188$, joten jos haluat rahoiksi lyödä niin tässä. huuto netissä tai pelifoorumeilla varmasti.

Postitus onnistuu puoleltani, menee kirjepostilla kuplamuoveissa. Jos haluat saman päivän postituksen, hoidathan kauppa osuuden ennen klo 15.00 niin ennättää.

Ylimääräisenä on vielä Zelda Wind Waker players choise versio ja koteloton manuaaliton spiderman 2. Hyvä  lisä kauppa jos et ole täysin tyytyväinen collectorssiin, hinta pyyntö 20e . kunhan olet kiinnostunut.

Kiitos että luitte pitkän rimpsun! Hyvää tätä päivää

ps. lukkimies 2 pelin saat joka tapauksessa oston yhteydessä.
Jos ostat suoraan niin pistän kaikki tulemaan kerralla 3:messsa kirjeessä!