Paketti sisältää:

Gskincare – Eye Boost Cream (Ovh. 23€) Silmänympärysvoide, kevyt ja nopeasti imeytyvä koostumus vaikuttaa tehokkaasti tummiin silmänalusiin ja vähentää turvotusta.

Modelco – Liquid Metal Eyeshadow (Ovh. 16.50€)Nestemmäinen, silkinpehmeä luomiväri. Värin kevyt koostumus antaa kauniin metallisen tehosteen ja saat upeaa kullanhohdetta katseeseesi!

Nailmedic – Rejuvenator (Ovh. 7€)Sisältää erinlaisia öljyjä, uutteita ja vitamiinejä, jotka auttavat kosteuttamaan ja korjaamaan vaurioituneita kynsiä ja kynsinauhojasi!

Brushworks – HD Wonder Complexion Sponge (Ovh.6.90€)Luo ammattimainen meikki 3-in-1 – meikkisienellä, jota voidaan käyttää kuivana tai kosteutettuna. Tällä meikkisienellä on kolme eri käyttötarkoitusta – levitykseen, korostukseen, sekä kärki silmien ja nenän ympärille!

Realher – Matte Liquid Lipstick ” Birthday Edition ” (Ovh.16.50€)Huulipunan syväpigmenttinen, voidemainen koostumus pysyy huulilla pitkään ja antaa silkkisen matan lopputuloksen kuivattamatta huulia!

Kaikki paketin meikit ovat avaamattomia, päiväykset kunnossa sekä todella laadukkaita merkkejä, et tule pettymään!

Pyydän koko paketista 50€ (yhteis Ovh. 65,40€).

Nouto Porvoon keskustasta tai postitse, ostaja maksaa postikulut (ensin maksu tilille ja sen jälkeen laitan paketin postiin).