1) Ei saa myydä: Terveystuotteita, Lääkkeitä, Päihdeaineita, Lemmikkejä/Eläimiä, Aseita, Ilotulitteita, Räjähteitä, Väärennettyjä Tuotteita, Pornografia, Aikuisten Leluja ja muita tuotteita Suomen laki kieltää myymästä.

2) Kauneustuotteita saa myydä jos tuote on täysin uusi tai avaamaton.

3) Jos olet myymässä uusia tuotteita tai käsitöitä; myyjä on vastuussa veroasioista. Verohallinnon mukaan myyjä on arvonlisäverovelvollinen kun vuosiliikevaihto ylittää 10.000 euroa.

4) Kaikki kirpputorit, second-hand shops, antiikkiliikkeet ja paikalliset yritykset jotka myyvät käytettyjä tavaroita (vaatteita, kenkiä, asusteita, koruja, pyöriä, elektroniikka, sisustustuotteita, huonekaluja, kodinkoneita, työkaluja jne) tai käsitöitä ovat Tervetulleita.

5) Jos sinulla on yritys: Profiiliin voit laittaa yrityksesi nimen, osoitteen, puhelinnumeron, yrityksen sosiaalisen median linkkejä (facebook, twitter, gplus, linkedin, instagram) ja myös voit kirjoittaa yrityksestäsi ja palveluksistasi.

6) Jos olet myymässä kirpputorilla, voit jättää ilmoituksia kirpputorin pöydässä olevista tavaroista ja voit mainita missä kirpparilla ja missä pöydässä sinun tavarat ovat nähtävillä tai saatavilla. (Laita tämä tieto vain profiiliin, ei ilmoituksen sisään)

7) Ei saa laittaa profiiliin tai ilmoituksiin muiden nettisivujen linkkejä.

8) Sivustollamme voit antaa arvosanan, jättää arvostelun sekä myyjälle että ostajalle ja voit kirjoittaa miten asiointi sujui.

Ole kiltti ja anna vain tarkka ja rehellinen palaute. Jos yrität kirjoittaa arvosteluja feikkitileillä itsellesi tai muille, sekä feikkitili että oma tilisi poistetaan sivustoltamme.

9) Jos tarvitset apua sivustollamme, tutustu ensin usein kysytyt kysymykset sivuun. Jos et löydä vastausta sieltä, käytä “ota yhteyttä” lomaketta.